Auto Huren Basel

Auto huren Basel? Bij ons huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden, zoals Bazel. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Selecteer je huurauto


Over Basel

Auto huren Basel? Bij ons huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Er zijn doorgaans veel goedkope vluchten te vinden naar Basel. Tussen de één en twee uur rijden vind je onder andere de volgende wintersportbestemmingen: Adelboden, Engelberg, Gérardmer Mauselaine, Jungfrau Region, La Bresse Hohneck en Lenk.

Onderstaande wintersportgebieden liggen op rijafstand van Basel. Hieronder vind je het aantal km van Basel vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Basel – Adelboden: 163 km (1:53)
Basel – Engelberg: 134 km (1:33)
Basel – Gérardmer: 115 km (1:40)
Basel – Jungfrau Region: 153 km (1:40)
Basel – La Bresse: 94 km (1:30)
Basel – Hohneck: 95 km (1:33)
Basel – Lenk: 179 km (2:10)

 

Contact opnemen?

U kunt contact met ons opnemen via email.